lördag 31 oktober 2009

Mys och borta på middag

Gosingtime...

En liten stund efter vårt mys kom mamma och mormor. Vi åkte bilen allihop (Mamma, pappa, mormor och jag). Jag somnade och när jag vaknade var vi hemma hos mammas moster.
Det var tryggt att sitta hos morfar, där satt jag tills jag hade vant mig vid alla människor som var där. Jag fick nachips och oliver att äta på, det var mumsigt.

Sen var det middag och efteråt busade jag runt i soffan! Det var roligt!

Tittut och kvällspassning!

Jätterolig lek tycker jag!

Ni kan inte se mig!


Tittut! :-D

En annan sak jag gillar att göra på morgonen är att hämta grejor i skåpen.

Dessa silar är roligast!


De ska absolut knuffas över kanten!

Igår var jag med mormor och morfar hela dagen och hela kvällen! Det var jättekul! Pappa var hemma om och sa hej och gav mig ett får (fåret kan ni se på bilden nedanför), sen försvann han igen. Mormor och morfar la bordstabletter på soffbordet. Så ska det ju inte vara. Jag tar alltid bort dem när jag ser att de ligger där. Men ikväll skulle de visst vara kvar. Konstigt men så fick det vara. Sen åt vi allihop. Jag fick krabba, det var supermumsigt! Jag åt massor. Jag satt på bordet medan mormor och morfar åt. Jag gillar att sitta på bordet :-).
Mormor nattade mig och jag somnade snabbt.

Idag steg mamma och jag upp samtidigt. När vi gick ner för trappan sa jag "momo". Jag tänkte att hon kanske var kvar. Mamma sa att mormor är hemma hos sig nu.
Vi var trötta båda två så det blev soffmys tills pappa och Oscar också steg upp.

Soffmys med mitt nya får.

söndag 25 oktober 2009

Lördag

När jag ska äta frukost kan jag ju inte ha napp.

Den ger jag till pappa.

Mums för ägg!

Sen ska vi läsa bok! Mamma räknar alla fiskar, jag bläddrar oss framåt.

Nu har jag precis vaknat efter morgonsovstunden. Oscar står och äter.

Nu är han klar, nu får ni plocka undan skålarna... här kan de inte stå och skräpa!

Åkte till en djuraffär med mamma. Där fanns jätteroliga kaniner!

De var verkligen så busiga!

Jag skulle kunna stå här hela dagen.

Fiskar är också kul.

Här var väldigt många fiskar...

lördag 24 oktober 2009

Grattis pappa!

Bara för att du fyller år har jag fått en så här fin tröja på mig idag :-)

söndag 18 oktober 2009

Muséet

Igår var jag med mamma och pappa på muséet. Det var spännande. Där var massor med fiskar i olika akvarium.

De var roligast att titta på!

Annars var där roliga gångar att springa omkring i och trappor att klättra upp- & nerför.

fredag 16 oktober 2009

Lite från min vecka

Jag får träffa mormor och morfar nästan varje dag! Vi är hemma hos oss ibland, då brukar vi gå till öppna förskolan. Men oftast är jag hemma hos dem. Vi har det så bra tillsammans!
Mormor filmade mig häromdagen. Jag har stort tålamod säger hon, jag testar minsann saker tills jag kan dem. :-)


Under veckan har jag inte träffat mamma så mycket. Pappa säger att hon jobbar hela tiden. Pappa var hemma i onsdags, då åkte vi till jobbet och hälsade på mamma. Hon blev jätteglad. Jag busade omkring på kontoret, där är jätteroliga korridorer att springa i och så brukar jag få en boll att leka med av Emmis mamma.
Ger Oscar hans ben tillbaka.

Jag har börjat få lite "fasta" rutiner. På morgonen är det välling och morgongos med mamma eller pappa. När jag inte vill gosa mer så går vi ner på nedervåningen. Där vill jag gärna att de sätter på tv:n så jag kan titta på "Fåret Shaun". Det är mysigt.

Sen får jag frukost och jag klär på mig med lite hjälp. Sen åker vi till mormor och morfar, eller så kommer mormor hit. Ibland går vi till öppna förskolan innan jag ska sova, det är när mormor kommer hit eller pappa är hemma. Jag sover alltid en stund på dagen, oftast runt 11-12 tiden. Sen är jag vaken tills jag ska nanna.

När jag är trött, oftast vid 19-tiden går mamma eller pappa med mig upp till mitt rum. De lägger mig i sängen och ger mig välling. Ibland somnar jag meddetsamma efter vällingen, ibland rullar jag runt för det är svårt att komma till ro.

Ibland vaknar jag på natten och hittar inte min napp. Då blir jag ledsen och det hör mina föräldrar som kommer in och letar upp nappen och sen är de hos mig tills jag somnar om.

lördag 10 oktober 2009

Leka!

Visst har jag en snygg mössa! Pappa och jag ska ut och leka nu.

fredag 9 oktober 2009

Pannkaka

Bjuder på lite pannkaka.

Vill ni smaka?

onsdag 7 oktober 2009

Mormor

Idag kom mormor hem till oss på morgonen. Vi gick på öppna förskolan tillsammans. Det var jättekul! Jag lekte och så klappade jag en bebis på håret. Det finns en rutschkana med bokstäver på där. Jag kan faktiskt några bokstäver och säger dem när jag ser dem.

Efter förskolan sov jag i tre timmar! Sen busade mormor och jag här hemma ända tills mamma och Oscar kom hem. Då körde vi mormor hem och sen åkte vi och handlade. Efteråt hämtade vi pappa och så åkte vi hem igen.

Igår hos mormor och morfar så åkte jag jättemycket rutschkana. Jag kan åka alldeles själv. Jag låter en bil åka rutschkana också, det är jättekul!!!

tisdag 6 oktober 2009

På "dagis"

Jag har det så bra och får träffa mormor och morfar varje dag! Det är toppen! Idag har vi varit på lekplatsen! Här kommer några bilder som mormor har tagit. Visst har jag en fin mössa?!söndag 4 oktober 2009

Kalas!

Vi har varit på kalas både igår och idag! Det har varit toppenkul. Första kalaset var i lördags i Lund, hos mina kusiner. Det var Frej som fyllde år. Jag tyckte det var lite läskigt först med alla människor, men mormor och morfar var också där så det blev snabbt bra! Spelade piano gjorde jag och sen hittade jag ett trumset också! Det var kul!!! Det kräver koncentration...

Visst ser jag proffsig ut?!

Här är min kusin Embla, hon ska på maskerad. Kolla in hennes snygga pippiflätor!

Vi fick mat också, här äter jag potatisgratäng. Den var mumsig!

Efter kalaset körde vi hem. Jag somnade i bilen. När jag vaknade var det morgon och jag fick sitta vid mammas dator en stund.
Inga foton på mig tack...

Vi åkte en sväng ner till Entré. Där somnade jag i vagnen efter att ha lekt lite medan mamma och pappa fikade...
Det var ett kul ställe, de hade min favoritleksak.

När jag vaknade så åkte vi hem. Vi gjorde oss klara och åkte iväg på helgens andra kalas. Denna gången var det min kompis Josephine som fyllde 1 år!
Titta så fin hon är!!!

Josephine ville smaka av den goda crostini som jag hade fått att mumsa på.

Det var flera barn på kalaset och vi busade massor allihop!

Jag tyckte bollen var väldigt rolig att leka med!

Efter kalaset var jag så trött att jag somnade i bilen. Mina föräldrar väckte mig när vi kom hem. Vi busade och lekte tills det var dags för mig att sova. Vilken bra helg vi haft!