söndag 12 juni 2011

Lite filmer


Lite fikagos


Lite sång från kalaset i söndags!

torsdag 2 juni 2011

Hos Åsa och Jörgen

Vi var hos Åsa och Jörgen idag. Min kompis Josephine och hennes föräldrar var också där! Det var jättekul. Fast när vi kom dit var jag så trött så trött. Vi skulle precis börja äta och jag hade hunnit ta någon tugga eller så. Sen sa jag till mamma att jag ville sova i vagnen. Jag var så himla trött! Vi gick ut en runda och jag somnade i stort sett bums. Jag vaknade av att pappa och Josephine försökte prata med mig. De tyckte att jag skulle stiga upp fast jag bara sovit knappt en timme. Det tog ett tag innan jag vaknade ordentligt.

Det var jättefint väder (vilket är tur för det enda jag vill ha på mig är kortärmadet tröjor och kortbyxor). Josephine var rolig så vi busade en hel del. Vi hade det jättebra i Åsas och Jörgens trädgård!

Josephine och jag.


Vi spelade boll med pappa


Vi blåste såpbubblor och jag satt i Josephines mammas knä


Josephine satt en stund i mammas knä.


Vi hade jättekul! Vi ska snart bo nära Josephine och jag hoppas vi träffas och leker lite oftare då!

Åsa och Jörgen har vovvar. De var spännande, jag ville att de skulle slicka mig på handen och så ville jag klappa dem. Men det fick jag inte. Det var nog bra för de är väldigt stora.
Dolly

Vi fick glass och rabarberpaj till efterrätt, det var jättegott! Sen åkte vi hem till Oscar, han blev jätteglad när vi kom hem.

onsdag 1 juni 2011

Vernissage på förskolan

Vi hade öppet hus på dagis idag på eftermiddagen. Det var jätteroligt, mamma och pappa och mormor och morfar kom och hälsade på! Vi sjöng sånger och dansade för dem och inne på dagis hade vi utställning av saker och sånt som vi gjort.
Jag är bra på spindlar!

De är roliga att måla!

Det var filmvisning också, jag busade med några av mina bästisar.

Det kom fler och fler och ville vara med och busa. Kul!


Efteråt åkte vi hem och jag var jätteglad för mormor och morfar åkte med oss! Hemma läste vi böcker och pysslade. Sen åt vi middag och efterrätt också. Jag blev jättetrött och sa hejdå och så gick mamma och jag och la oss.