onsdag 13 augusti 2008

11 veckor och 4 dagar

Besvärlig natt, inte för att Elliott skriker eller så. Men han vaknade 01.45 och fick mat, vägrade somna om. Han låg och vände och vred på sig, knorrade och lät missnöjt. Inte förrän kl 05 då mamma kom på att hon kunde vända honom på mage så han fick försöka resa sig tills han blev för trött, somnade han. Vaknade kl 08. Pigg som en lärka, åt. Log och skrattade var världens solstråle! Somnade trött igen kl 09.10. Sov dåligt. Vaken igen 09.30. Åt 09.50. Mormor kom hit och vi gick på promenad i en timme. Elliott var mestadels vaken, somnade lite på slutet, vid 10.40. Vaknade igen 11.10.
Snackar med mormor

Vi gick till Mobilia med mormor. Elliott satt i bärselen och somnade direkt. Sov sedan i vagnen i stort sett hela Mobiliabesöket, vaknade först på vägen hem. På Mobilia köpte jag ett par supersöta strumpor till honom. Vi körde till Stof & Stil och Rusta. Elliott sov större delen av tiden.
Hemma igen sov han fortfarande, vaknade inte förrän kl 16 då han fick mat. Vaken i soffan, iklädd sina fina strumpor (han har fin body också, den har pappa köpt till honom)

Somnade på väg till LC (vid 17.30). Satt i bärselen på LC och somnade i den. Sov tills kl 19 då han fick mat. Var hemma vid 20-tiden och då var han vaken ända tills kl 22. Satt med oss i soffan tills han blev alldeles för trött.

Inga kommentarer: