lördag 26 februari 2011

Lördagsmorgon

Idag vaknade jag tidigt. Redan kl 06. Mamma fick också stiga upp då. Vi gick ner på bottenvåningen efter en stund så att inte pappa skulle vakna.
Jag ville bada! Det gjorde vi och det var jättekul som vanligt! Pappa kom ner och hämtade mig när jag hade badat klart.

Jag gosade med Oscar, han är världens bästa vovve!
Först hade jag napp

Sen tyckte mamma att jag skulle ta ut nappen ur munnen så det gjorde jag

Jag och min Oscar

Efter frukosten så började mamma och pappa städa. Då ville jag också hjälpa till.
Jag dammade bordet fritt från saker!

Dammade av min vagn också när jag ändå höll på

Sen dammsög jag med min dammsugare

Sen tröttnade jag på allt städande och tog fram min burk med djur.
Alla djuren fick komma ut och leka en stund

tisdag 22 februari 2011

Dagis och kompislek

Igår var det måndag och dagis igen. Det var kul att gå till dagis! Min kompis väntade på mig och blev glad när jag kom in! Efter dagis hämtade mamma mig och vi åkte hem till Åsa och Emmi. På vägen dit träffade vi en annan Åsa, det var lite förvirrande men kul!

Emmi var jättesnäll och tog hand om mig. Hon gav mig vatten i glas och bar runt det dit jag var.
Vi la pussel och vi tittade på Shrek. Jag tyckte inte den var så rolig som Emmi tyckte. Men jag har ju aldrig sett den förut, kanske blir den bättre om man ser den flera gånger? Vi fick kakor också. Det var gott! De har en hund som jag blev rädd för. Den skällde argt på mig när jag kom för nära och den åt. Jag blev jätterädd och ledsen. Fick sitta hos mamma en stund efteråt.


Fina Emmi

Idag var jag kortare tid på dagis, när jag vaknade från sovstunden så var mamma där. Det var trevligt! När jag sovit middag vill jag mysa en stund så vi satt i soffan och kramades innan vi gick därifrån. Vi körde hem till Malin, Amanda och Alexander. Där lekte vi och fikade. Det var jättekul!

De hade en mysig gungstol som hängde i taket!


Vi trängde ihop oss i öppna spisen och mumsade på äpplebitar

lördag 19 februari 2011

Bästa presenten

Igår hämtade mormor och morfar mig på dagis. När vi kom hem till dem så fick jag en skumgummiplatta med bokstäver som man kunde ta ur och sätta i. Den var rolig!!! Jag lekte med den hela eftermiddagen tills mamma och pappa kom.

De roliga bokstäverna!

Vi stannade hos mormor och morfar hela kvällen och vi åt pizza. Jag fortsatte att leka med bokstäverna hela kvällen. Pappa tyckte också att de var jätteroliga så vi lekte med dem tillsammans. När vi skulle hem så fick jag ta med mig bokstäverna. Då blev jag jätteglad och log hela vägen ut till bilen. Hemma fortsatte jag att leka och jag tog med mig några bokstäver upp i sängen. Bokstäver är det bästa som finns!!!

Jag visade morfar att jag kan bokstavera ord också. Han hade inte hört att jag kunde bokstavera så långa ord förut.