söndag 31 oktober 2010

Fredag och lördag

Mamma och jag var ute och åt frukost i fredags. Det var mysigt!
Efter frukosten var vi hos doktorn. Det var kul! Sköterskan satte på mig en massa klisterlappar som hon fäste sladdar i. Sen fick jag sitta alldeles stilla medan det kom ut en massa papper ur apparaten. Jag var duktig och satt alldeles stilla hela tiden. Efteråt fick jag en jättefin orange mjukiskatt. Den tyckte jag om!

Mamma körde mig till dagis. Min grupp skulle just gå ut och leka på lekplatsen. Jag och mamma följde med. Jag ville inte leka, jag ville sitta hos mamma. Så vi satt på bänken och höll hand ända tills mamma var tvungen att gå och jobba. Då blev jag jätteledsen. Jag hade velat vara med mamma hela dagen. Men mamma måste tyvärr jobba... och efter en stund hade jag roligt med de andra barnen.

Efter dagis åkte vi till mammas moster Annika & hennes man Rolf. Där var mormor, morfar, Olle, Ludde, Markus, Sofia och Marianne. Roligt! Vi fick jättegoda tilltugg innan maten. Jag åt massor av det mesta. Och innan vi gick hem fick jag godis! En glass och sen två stora skumgodis-nappar.
Morfar och jag dansade Per 7-spring. Den slutar med att man ligger på golvet och ropar "Sjuuuu" och bankar händer och fötter i marken. Det är min favoritdans!!! Morfars också!

Glass!

I lördags var mamma och jag på Little Gym. Det var kul! Men jag förstod inte varför jag inte fick springa åt vilket håll jag ville på studsmattan... dum idé. Men jag busade massor med en annan flicka. Vi sprang till en vägg och sen till en studsmatta som vi slängde oss på. Det gjorde vi om och om igen medan alla andra gjorde någon tråkig övning. Vi hade jättekul!

söndag 24 oktober 2010

Hos mormor och morfar

Jag har sovit över hos mormor och morfar i helgen. Det var jätteroligt!
Denna gången lämnade mamma sin kamera och bad dem fotografera lite. Så här kommer lite bilder som morfar har tagit.

I frysen finns det jättegod glass!


Mmmmm...


Öppna spisen måste undersökas


Vi åt krabba till middag, den var så god att jag nästan åt upp hela mormors portion!


Mormor och jag leker härmleken! Det är bästa leken!!!


Funderar över nästa rörelse, vad ska jag hitta på nu?


Vi dansar Per 7-spring, en av mina absoluta favoriter!


Ni förstår hur bra jag har det hos mormor och morfar va? Det är toppen!

Jag sov som en stock hela natten, från strax efter nio på kvällen till halv åtta på morgonen.

På söndagen var det pappas födelsedag. Jag sov middag och när jag vaknade så var mamma och pappa där. De hade med sig tårtbitar och alla satt och fikade när jag vaknade. Mormor hade köpt jordgubbar, jag älskar jordgubbar!

Vi sa hejdå till mormor och morfar och så åkte vi på matmässa. Där fanns massor av saker att smaka på. Jag ville inte bara smaka en bit av alla ostar och bröd utan jag ville ha mer när det var gott! Det fick man inte... utom på ett ställe, där var det en snäll man som gav mig lite extra bitar.


Man fick doppa godis i en chokladfontän! Vilken grej!

tisdag 19 oktober 2010

Lite blandat

Nuförtiden leker vi en väldigt rolig lek! Då ska mamma och pappa göra likadant som jag. Om jag korsar armarna och de gör samma sak så tycker jag att det är superroligt!


Annars leker jag mycket med min spis. Det är massor att sortera och stoppa undan.


Ibland vill jag inte ha någon tröja på mig.


Jag kan ta av den helt själv.


Leka med lådor är också roligt! Jag drar ut allihop och så smäller det högt när jag slår igen dem.


Och jag myser med Oscar, han är världens bästa vovve!


Förra helgen firade vi min kusin Frejs födelsedag. Det var jättekul! Vi var ute och sprang uppför små kullar och kastade bollar och sånt man gör när man är ute. Sen var vi inne och åt en massa god mat och jag fick godis!!! Sega ormar och skumgodisar. Det var hur gott som helst! Tårtan satt bra den med och efter all mat och lek så var jag väldigt trött. Satt i soffan och hade det mysigt tillsammans med Embla.

torsdag 7 oktober 2010

Dansar med morfar!

Se så roligt jag har hos mormor och morfar!

söndag 3 oktober 2010

Kalas hos Josephine!


Igår var jag på kalas hos Josephine! Det var massor av barn där, jag lekte mest med Josephine och mamma men det var roligt med alla barnen! Hittade pussel att lägga, ett med siffror. Det var skoj. Plus att där var massor av ballonger att leka med, jättekul! Men när vi hade varit där en stund hade flera ballonger smällt, pang! sa de.